UNA MICA SOBRE ROCABIKES

Rocabikes És un projecte que duem a terme un grup de fanÀtics-bikers, per compartir la nostra passiÓ pel ciclisme i el mÓn de la mountain bike.

El projecte neix a Granollers el novembre de 2004, amb una botiga-taller especialitzada en ciclisme en totes les seves modalitats (mountain bike, trial, carretera, citybike, infantil, etc), amb una gran exposició i qualitat en tots els seus articles.

A Rocabikes, hi trobareu un gran ventall de productes de les millors marques i de la millor qualitat-preu. I tot això, acompanyat d'un servei tècnic de muntatge i reparació dirigit pels millors especialistes.

Continuant amb la línia del nostre projecte, el febrer de 2005, neix ROCABIKES::KLUB, un club esportiu de ciclisme que recull tota l'afició, amb sortides, activitats, cursos i tot allò que qualsevol de nosaltres i els nostres clients pugui desitjar envers el món del ciclisme.

Us seguirem informant de totes les novetats d'aquest projecte i comptem, sens dubte, amb els vostres suggeriments o queixes per tal de millorar encara més. Per això, podeu escriure'ns a info@rocabikes.com.

I ara també a les xarxes socials, podreu estar al cas de les novetats. Seguiex-nos a Facebook.Fotos